deepinlove
26 poze   116 vizite

EP01 I spend the summer on you

»̷ a̷̷w̷̷f̷̷u̷l̷◈səqıʌ. #intră în hotelul în care erau cazați, pentru că doar cl.; ce ajunseseră cu toții la mare, apoi merge la recepție pentru a obține cheia camerei ei.
»̷ a̷̷w̷̷f̷̷u̷l̷◈səqıʌ. #intră în hotelul în care erau cazați, pentru că doar cl.
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; #Coboară scările butonând telefonul pe care îl are în mâna stângă, în; cea dreaptă având o înghețată de ciocolată pentru a se răcori puțin. Odată ce era deja cazată la hotel de un sfert de oră, iese afară pentru a mai lua o gură foarte scurtă de aer.
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; #Coboară scările butonând telefonul pe care îl are în mâna stângă, în
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂.  [cl] [# stă așezată pe unul dintre fotoliile care se aflau la parter , bând din; sticlă cu suc .
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂. [cl] [# stă așezată pe unul dintre fotoliile care se aflau la parter , bând din
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; #După ce își termină de mâncat înghețata, intră în hotel și se duce la; parter, văzând-o pe Katherine și schițând un zâmbet. Hei, Kat #Se așează și ea pe un fotoliu, încercând să-și facă vânt cu mâinile
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; #După ce își termină de mâncat înghețata, intră în hotel și se duce la
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂.  [#se uită la ea și îi zâmbește . heii , ce faci ?  te-ai instalat deja ?!
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂. [#se uită la ea și îi zâmbește . heii , ce faci ? te-ai instalat deja ?!
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; Bine, ieșisem să iau o gură de aer, tu? :x #Zâmbește scurt și își trece; mâna prin părul ud. Da , acum aproximativ 20 de minute, cred
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; Bine, ieșisem să iau o gură de aer, tu? :x #Zâmbește scurt și își trece
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂.  [cl]  nu mă decid dacă să merg la plajă sau să ma plimb  [#ridică; din umeri . nici nu vreau să mă gândesc la despachetat , doar am lăsat bagajele în cameră și am coborât [#râde scurt .
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂. [cl] nu mă decid dacă să merg la plajă sau să ma plimb [#ridică
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; Păi, hai să mergem la plajă, vin și eu cu tine. Sunt deja în costum de; baie #Arată spre costumul ei din 2 piese.
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; Păi, hai să mergem la plajă, vin și eu cu tine. Sunt deja în costum de
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂.  [cl] ok , haide [#se ridică de pe fotoliu , mai ia o gură din sticla pe care; o avea în mână și o aruncă la un coș de gunoi care era pe acolo .
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂. [cl] ok , haide [#se ridică de pe fotoliu , mai ia o gură din sticla pe care
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; #Se ridică și ea, luând două prosoape, pornind impreuna cu ea spre; plaja
╱вαвy̷❤̷ɢιrl.; #Se ridică și ea, luând două prosoape, pornind impreuna cu ea spre
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂.  [cl] crezi că o să fim doar noi ? adică probabil ceilalți despachetează; sau cine știe ce fac ..[#zâmbește când ajung la partea de unde începe nisipul .
ϟ☾.єครt ☼F Eᴅᴇɴ ☪☂. [cl] crezi că o să fim doar noi ? adică probabil ceilalți despachetează
·̷︽̐. ɔɹnǝๅ·♥̷̥∙ʇɥıuʞıuɓ›.; # Trage un ultim fum din ţigară, urmând ca apoi să arunce chiştocul pe; jos şi să îl calce înainte de a deschide uşa şi a păşi înăuntru, eliberând în acelaşi timp fumul dintre buze. Îşi trece o mână prin părul răvăşit, iar odată ajuns în living aruncă o privire în jur.
·̷︽̐. ɔɹnǝๅ·♥̷̥∙ʇɥıuʞıuɓ›.; # Trage un ultim fum din ţigară, urmând ca apoi să arunce chiştocul pe


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.